English English

Automasjon

OneCo leverer automasjonssystemer innen vann og avløp, industri, næringsmidler, bygg og offshorevirksomhet. Vi tilpasser våre løsninger til kundens behov og kommer med kvalitetssikrede løsninger etter mange års erfaring innen automasjon.


Automasjonsteknologien er i rask utvikling og vi i OneCo er med på denne utviklingen.

OneCo ønsker å påvirke bygg og industri med sine kunnskaper og løsninger innen automasjon. Vi har mange års erfaring innen automasjon fra store komplekse prosjekter. I tett samarbeid med kunden tilbyr vi innovative løsninger tilpasset hver enkelt kunde.

Vi leverer også automatikertjenester som er knyttet opp til elektriske installasjon, engineering/design og utstyrslevering. Vi kan også hjelpe med alt innen systemintegrasjon, PLS, HMI, SCADA, bygg- og energi effektivisering.

OneCo er orientert mot fremtidsteknologi såkalt Industri 4.0, som OneCo tilbyr sine kunder for optimalisering av deres produksjon, fjernovervåking, fjernstyring med minimal kostnad.

OneCo er samarbeidspartnere med Siemens og Triple S. Vi har Siemens Solution Partner sertifiserte ingeniører som er med å sikre kvalitet og effektivitet på våre kunders anlegg.

 

Vi kan også tilby 24/7 vaktordning til våre kunder.


Johnny Andre Løff
Salgsansvarlig - Automasjon Region Øst
+47 47 28 98 02
Send e-post

Tomas Torgersbråten
Salgsingeniør, Region Øst
+ 47 941 48 653
Send e-post

Geir Sivertsen
Salgsansvarlig Region Sør Vest
+47 908 99 402
Send e-post

Ayse Hesni
Avdelingsleder - Automasjon , Region Øst
+47 91 10 38 35
Send e-post

Tom Soma
Avdelingsleder - Automasjon & Energi Region Sør Vest
+47 948 47 655
Send e-post